Coaching Millenials

Coaching Millennials

 

Je kunt het zo gek niet bedenken of je hebt er wel een coach voor. Wil je aan je gezondheid werken? Dan neem je een personal trainer in handen. Heb je hulp nodig bij je studie? Een studiecoach kan je hierbij uit de brand helpen. Wil je je ontwikkelen op persoonlijk gebied? Dan is een lifestyle coach dé oplossing!

Steeds meer mensen tussen de 18 en 34 jaar, de zogenoemde millenials, kloppen bij een millenial coach aan. De werkdruk is hoog, er wordt veel van ze verwacht, ze moeten aan allerlei verplichtingen voldoen; een burn-out ligt dan zo op de loer. Daarnaast zijn jongeren veel meer bezig met hun persoonlijke ontwikkeling dan vroeger. Social Media zorgt er daarnaast ook nog eens voor dat jongeren veel onzekerder zijn en dit kan op den duur leiden tot gezondheidsproblemen.

 

Wat is een Millenial Coach?

Een Millenial Coach coacht jongeren die tussen 1980 en 2000 geboren zijn, de zogenaamde Millenial generatie. Coaching kan plaatsvinden op diverse gebieden. Er zijn enorm veel uitdagingen waar we in dit tijdperk tegenaan lopen, zoals de klimaatverandering, werkgelegenheid en sociale ongelijkheid. Een Millenial Coach begeleidt millenials zodat ze hun persoonlijke uitdagingen kunnen overwinnen en een nieuw perspectief vinden in deze veranderende wereld.

 

Wat wil ik in dit leven?

Ook al heb je nog zo’n goede baan, een grote vriendengroep en ga je regelmatig op vakantie; zo af en toe kan dat knagende gevoel bij je opkomen; waar doe ik het eigenlijk allemaal voor? Is dit alles wat het leven mij te bieden heeft? Zou ik niet iets voor de wereld moeten doen? Ben ik nog wel gelukkig op mijn werk? Leef ik volgens mijn passies? Een Millenial Coach kan je prima helpen bij dit soort vraagstukken.

 

Een einde aan stress

Zo’n 14% van alle Nederlanders kampt met stress problemen. Om ervoor te zorgen dat je niet in een burn-out belandt kun je de hulp inschakelen van een Millenial Coach. Als je teveel last hebt van stress voel je je continu opgejaagd, kun je last krijgen van hartkloppingen en enorm vermoeid raken. Zo moe dat slapen niet meer helpt om bij te tanken, dat je nergens meer zin in hebt en in een depressie belandt.

Een Millenial Coach helpt je te kijken naar waar je staat op dit moment in je leven, waar je naartoe wilt en wat je moet veranderen in je leven om dit voor elkaar te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *