Ga naar en echte herenkapper Amsterdam West

Herenkapper Amsterdam West

Een goede herenkapper

Tegenwoordig is het als man zijnde ook erg belangrijk dat je er verzorgd bij loopt. Het belangrijkste vind ik zelf dan ook dat mijn haar goed zit. Om ervoor te zorgen ga ik regelmatig naar een herenkapper Amsterdam West. Echter knipt deze herenkapper de laatste tijd niet heel goed meer en ben ik gaan zoeken naar een andere mannen kapper. Ik ben zelf erg perfectionistisch en verwacht dit ook van de kapper. Ik wil er namelijk graag goed bij lopen en wanneer mijn haar niet goed geknipt is, stoor ik me hier heel erg aan. Ik moest dus gaan zoeken naar een nieuwe goede herenkapper. Ik ben dit gaan doen door recensies van andere te lezen online. Daarnaast kreeg ik via via ook een aantal herenkappers toegewezen. Ik ben toen zelf naar elke herenkapper toe gegaan en heb me even voorgesteld. Daarna een kort praatje gehouden en aan de hand van deze gesprekken kon ik de serieuze herenkappers onderscheiden van de minder serieuze. Het prijsverschil tussen kappers onderling vond ik ook geen probleem.

 

De beste herenkapper

Uiteindelijk kwam ik uit bij een herenkapper die zijn werk super serieus nam. Hij was misschien wel iets duurder, maar was zelf ook perfectionistisch. Dit leek me dan ook de geschikte kapper voor mij. Ik heb deze herenkapper later opgebeld en een afspraak ingepland voor diezelfde week. Ik had vooraf al besloten om erheen te gaan met niet al te veel verwachtingen. Dit zodat ik deze herenkapper zijn eigen werkwijze kon laten toepassen en hij niet te veel druk vanaf mijn kant voelde.

 

De afspraak bij de mannen kapper

De dag dat ik af had gesproken bij de mannen kapper was ik best wel zenuwachtig. Ik hoopte namelijk dat de herenkapper echt goed zou zijn en vooraf geen verwachtingen hebben is iets dat ik erg lastig vond. In plaats van koffie nam ik nu dan ook thee in de morgen. Dit omdat ik weet dat ik van koffie nog perfectionistische wordt. Nadat ik mijn thee op had ben ik naar de mannen kapper gegaan. Ik gaf hem een hand en moest even wachten voordat ik geknipt kon worden. Toen ik eenmaal op de kappersstoel zat, vroeg hij me wat ik precies wou hebben qua haar. Ik heb hem dit heel duidelijk uitgelegd en hoopte dan ook dat hij dit allemaal zou onthouden. Tijdens het knippen zag ik wel dat de mannen kapper verstand had van knippen. Dit gaf me dan ook een erg gerust gevoel. Toen de kapper eenmaal klaar was en het mij uitvoerig liet zien was ik erg tevreden over het resultaat. Ik wist nu dan ook dat dit mijn nieuwe herenkapper zou worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *