Kapsalon in het centrum van Rotterdam: de verschillende haarbehandelingen

 

Als je langsgaat bij een kapsalon Rotterdan centrum, kun je hier vaak veel meer doen dan alleen je haren laten knippen. Er zijn allerlei verschillende behandelingen die jouw haar gezonder kunnen maken of die voor een compleet nieuwe look kunnen zorgen. Uiteraard kun je ook zelf de schaar of verfkwast in je haar zetten, maar dat loopt meestal niet zo goed af. Een bezoekje aan een professionele kapperszaak in Rotterdam is daarom zeker geen overbodige luxe.

 

Een keratine behandeling in Rotterdam

Wanneer je haar een boost kan gebruiken, is een keratinebehandeling bij een kapsalon Rotterdam centrum een aanrader. Er zijn veel verschillende dingen die ervoor kunnen zorgen dat je haar glans verliest en futloos wordt. Veel verven, hitte of te vaak wassen kunnen hier bijvoorbeeld voor zorgen. Een keratinebehandeling zorgt ervoor dat jouw haar weer gezond wordt. Het geeft je haar meer glans en maakt het minder pluizig. Bovendien heb je er lang plezier van: het resultaat van een keratinebehandeling blijft tussen de drie en vier maanden zichtbaar. Een behandeling met keratine is geschikt voor verschillende haartypes.

 

Professionele haarkleuring bij de kapper

Dat je je haar kunt laten verven bij je kapsalon in Rotterdam centrum, wist je waarschijnlijk al. Maar weet je ook welke mogelijkheden voor haarkleuring er allemaal zijn? Wanneer je graag een nieuwe look wilt, maar niet een té grote verandering aandurft, kun je bijvoorbeeld highlights laten zetten. Het is ook mogelijk om alleen de onderkant van je haar een ander kleurtje te geven of verschillende kleurtinten door je haar te laten verwerken.

 

Beautybehandelingen bij een kapsalon in Rotterdam

Bij een kapsalon in het centrum in Rotterdam kun je vaak ook terecht voor andere beautybehandelingen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je wenkbrauwen professioneel te laten epileren of verven. Ook zijn er verschillende behandelingen voor je wimpers. Tot slot bieden sommige kapperszaken ook harsbehandelingen en waxbeurten aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *