Wil je profiteren van de voordelen van stalen kozijnen en stalen deuren?

Denk dan eens  aan een Janssen profiel.  Er zijn stalen kozijnen met en zonder bovenlicht. De deuren met een Jansen profiel zijn degelijk, duurzaam, kras- en stootvast.

Kozijnen zijn zo goed als onderhoudsvrij

Stalen kozijnen staan bekend om de strakke detaillering en zijn zo goed als onderhoudsvrij. Uiteraard zijn de kozijnen op maat te maken en zijn ze in verschillende kleuren leverbaar. Stalen kozijnen zijn enorm sterk en door het dunne profiel zijn de stalen kozijnen perfect geschikt voor elk interieur en elke stijl. Bovendien zijn stalen kozijnen brandveilig en inbraak werend. Stalen kozijnen kunnen door het dunne profiel gemakkelijk een groot raamoppervlak indelen in verschillende kleinere vakken. Daarnaast bieden deze kozijnen ook nog eens een goede isolatie, heb je er na plaatsing amper nog omkijken naar en de kozijnen zijn bovendien gemakkelijk zelf te monteren. Nadelen? Dat is wellicht de hoge prijs per vierkante meter, al krijg je daar heel erg veel voor terug en uitgesmeerd over de levensduur valt de prijs reuze mee. Tegenstanders noemen deze kozijnen bovendien wel eens wat kouder.

Volledig stalen deuren in het ziekenhuis

Ook zeer de moeite waard zijn stalen deuren, deuren die eventueel met glas leverbaar zijn. Volledig stalen deuren zie je overigens slechts zelden, alleen in het ziekenhuis wil je ze nog wel eens tegenkomen. Volledig stalen deuren zijn buitengewoon (brandveilig. Welke stalen deuren je wel ziet? Wat dacht je van taatsdeuren, die om hun eigen, verticale as draaien. De draaipunten zitten aan de boven- en onderkant van de deur. 

Sterk, brandwerend en ook inbraakwerend

Ook hip zijn stalen schuifdeuren; ideaal om ruimtes van elkaar te scheiden. Deze deuren hebben een railsysteem met wielen en hebben amper zwaairuimte door. Ook de draai- of scharnierdeuren met verdekte of overdekte scharnieren zijn populair. Ook de stalen deuren zijn net als de kozijnen buitengewoon sterk, brandwerend en inbraakwerend. Bovendien zijn deze deuren vormvast en in elk formaat en in dunne profielen te verkrijgen. 

Elke ruimte krijgt een geheel eigen uitstraling

Ook nu geldt: na plaatsing heb je amper nog werk van deze deuren die je dan ook best onderhoudsarm mag noemen. Stalen kozijnen en stalen deuren geven elke ruimte een eigen uitstraling. Hoewel je zou denken dat ze alleen in een industriële inrichting passen, is niets minder waar. Ze maken een ruimte in elke denkbare stijl mooier.

Jansen profiel kozijn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *